Nyheder

Bliv babysat på Blågårdens Bibliotek mandag aften

Det bliver ikke en helt almindelig mandag aften, hvis man tropper op til Escho/Demoteket-arrangement på Blågårdens Bibliotek.
Skrevet af Christian Klauber
Det bliver ikke en helt almindelig mandag aften, hvis man tropper op til Escho/Demoteket-arrangement på Blågårdens Bibliotek.

Det bliver ikke en helt almindelig mandag aften, hvis man tropper op til Escho/Demoteket-arrangement på Blågårdens Bibliotek.

Mandag aften den 23. november kl. 19-22 er der mulighed for GRATIS at opleve Samara Lubelski (efter sigende pladeselskabet Eschos yndlingsbabysitter) udfolde sin eksperimenterende, psykedeliske folk, når hun sammen med finske Kuupuu og danske Kirsten & Marie gæster Blågårdens Bibliotek, Blågård Plads 5.

I disse regnfulde efterårstider, hvor mandage er endnu værre, end de plejer, er Lubelskis smukke silkestemme dén vitaminindsprøjtning, der kan gøre, at man når frem til onsdag uden at melde barn syg. Der er dømt fuglefløjt, duft af skov og sirene-skønsang i rigt mål.

Det er Escho, der sammen med biblioteksinitiativet Demoteket arrangerer mandag aftens koncert. Demoteket arbejder for at gøre den københavnske undergrund tilgængelig på bibliotekerne og vil i 2010 afholde en række koncerter og workshops. Mandagens folk-lækkerbisken er blot en lille forsmag på goderne, der vil springe frem fra Demotekets frodige underskov.

Om skribenten

Christian Klauber

 

Biografi:

Det var min mor, der grundlagde min interesse for musik. Men det er ad omveje, at jeg er nået dertil, hvor jeg er nu: med hovedet begravet i alternativ & artrock, progressiv metal, country, soul og hiphop. I barndomshjemmet stod den nemlig på klassisk og opera, og "her er et (klassisk) instrument, du gerne vil spille på", så på mange måder besudlede jeg nok den klassiske dannelse ved – som det første album – at investere i tværfløjte-virtuosen James Galway, der spillede uddrag fra forskellige musicals. Siden diverterede jeg publikum i Tivoli som fløjtenist og havde Det Kgl. Musikkonservatorium i kikkertsigtet, men vejen tog et kraftigt, uventet sving, da jeg i et af mine sidste år i Tivoli-Garden begyndte at høre dødsmetal. Siden har jeg fundet den gyldne middelvej og hører nu det meste, men kærligheden ligger klart hos den alternative hiphop, og hvad der ellers måtte befinde sig under den store, alternative rock-paraply (selvom hjertet da stadig kan slå endog meget hurtigt, når jeg hører en opera eller en violinkoncert, eller hvis den klassiske musiks instrumenter indgår i det, jeg lytter til). Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation og har mit eget firma, der arbejder med sprogrevision og formidling.

 

Fem favoritalbums:
The Clash: London Calling
Dirty Three: Horse Stories
Darc Mind: Bipolar
Company Flow: Funcrusher Plus
Frank Zappa: Hot Rats

Skriv et svar