Nyheder

British Sea Power ved at være klar med nyt album

De stolte soldater melder sig klar med nyt materiel.
De stolte soldater melder sig klar med nyt materiel.

De stolte soldater melder sig klar med nyt materiel.

British Sea Power er ved at være klar med deres femte studiealbum. Dette er en mere regulær opfølger til det Mercury pris-nominerede Do You Like Rock Music? fra 2008, da det sidste album, Man of Aran fra tidligere i år, var et lydspor til instruktør Robert Flahertys film af samme navn fra 1934(!).

Ifølge et blog-indlæg af Noble på bandets hjemmeside har de 15 sange klar, og nu er Graham Sutton (Bark Psychosis) flyttet ind i det gårdhus, hvor Yan har boet det sidste år for at stykke albummet sammen af de bidder, bandet giver et efter et.

Men det er altså stadig så meget i den indledende fase, at bandet ikke har en releasedato endnu.

Skriv et svar