Nyheder

Dungen- og Granada-medlemmer går sammen

The AmazingThe Amazing er en ny svensk gruppe, der den 21. november udgiver sin debut i Danmark via Labelkollektiv. Men det er en svensk gruppe drevet af rutinerede kræfter.

Sanger og sangskriver Christoffer Gunrup var nemlig med i hedengangne Granada og ikke nok med det, så er Reine Fiske og Johan Holmegard fra Dungen med i gruppen. Så man kan nok regne ud, at vi er ovre i blødt psykedelisk område. Faktisk er det også behagelig folkrock. Det er i øvrigt ikke første gang, at Dungen støtter et Granada-medlems solo-karriere. Da Anna Järvinen udgav sin solodebut i 2007, agerede hele bandet backing band.

Nå, men nu er det Gunrup, det handler om. Man kan høre førstesinglen “Dragon” og andensinglen “Deportation Day” på bandets hjemmeside.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar