Nyheder

Dungen- og Granada-medlemmer går sammen

The AmazingThe Amazing er en ny svensk gruppe, der den 21. november udgiver sin debut i Danmark via Labelkollektiv. Men det er en svensk gruppe drevet af rutinerede kræfter.

Sanger og sangskriver Christoffer Gunrup var nemlig med i hedengangne Granada og ikke nok med det, så er Reine Fiske og Johan Holmegard fra Dungen med i gruppen. Så man kan nok regne ud, at vi er ovre i blødt psykedelisk område. Faktisk er det også behagelig folkrock. Det er i øvrigt ikke første gang, at Dungen støtter et Granada-medlems solo-karriere. Da Anna Järvinen udgav sin solodebut i 2007, agerede hele bandet backing band.

Nå, men nu er det Gunrup, det handler om. Man kan høre førstesinglen “Dragon” og andensinglen “Deportation Day” på bandets hjemmeside.

Skriv et svar