Nyheder

Fredagsvideo: JEFF the Brotherhood: “U Got the Look”

Nej, det er ikke et cover af Roxette, selvom det nu ville have været særdeles velkomment.

Det er tværtimod den nye single fra JEFF the Brotherhoods debutalbum Heavy Days. Og hvorfor er de så spændende? Det er de måske heller ikke, men de spillede tidligere i Be Your Own Pet, der stoppede deres teenage-punkede aktiviteter sidste år. Nu spiller Jamin og Jake Orrall så larmende garagerock, der er dyppet i morfars svampete.

Skal helst nydes sammen med en flok råbende venner. Enjoy!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar