Nyheder

Fredagsvideo: The Most Serene Republic: “Heavens to Purgatory”

The Most Serene Republic er et af de her canadiske bands, hvor antallet af medlemmer overstiger antallet af medarbejdere i et gammelt kommunistisk bageri. Men modsat de kommunistiske bagerier er det faktisk effektivt i de canadiske bands.

For nogle år siden opvarmede The Most Serene Republic, da de lige havde udgivet deres første album, for Broken Social Scene, et band de har en del til fælles med, på Loppen, og i år har de udgivet deres fjerde album …And the Ever Expanding Universe. Hvis man skal dømme efter singlen “Heavens to Purgatory”, så er det et forbandet godt album. Det er i hvert fald en catchy single, og videoen er også ganske morsom, selvom bandet nok var lidt “ved siden af sig selv” den dag. Se og hør (nej, det er ikke product placement) selv:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger