Nyheder

Fredagsvideo: Yeasayer: “Ambling Alp”

Yirh! Der er god grund til at glæde sig til Yeasayers nye album, der som allerede nævnt udkommer 9. februar 2010 og kommer til at hedde Odd Blood.

I hvert fald hvis man skal dømme efter den første single fra albummet “Ambling Alp”. Den antyder, at bandet går samme vej som de fleste andre for tiden. Flere rytmer, mere rave, mere dans. Og så ligner videoen en eller anden hippie-version af David Lynchs sci-fi-klassiker Dune fra 1984. Det lover godt for det kommende album.

Døm selv og ha’ så for pokker da en god weekend!


(fra Pitchfork)

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar