Nyheder

Gogol Bordello spiller på Rådhuspladsen

En af de mange positioner Gogol Bordello vil befinde sig i på Rådhuspladsen. Foto: Mike D'Ariano
En af de mange positioner Gogol Bordello vil befinde sig i på Rådhuspladsen. Foto: Mike D'Ariano

En af de mange positioner Gogol Bordello vil befinde sig i på Rådhuspladsen. Foto: Mike D'Ariano

Under klimatopmødet i København, der efterhånden ser ud til at blive en tam affære uden egentlige resultater eller beslutninger, kan man underholde sig på Rådhuspladsen.

Under navnet Hopenhagen bliver der udbudt koncerter, udstillinger, film, kunst og debat i dagene 7.-18. december, hvor klimatopmødet finder sted. Og nu kan arrangørerne bag afsløre, at det populære liveband Gogol Bordello tropper op 15. december. Gogol Bordello spiller efterhånden ofte i Danmark og er populære pga. deres energiske blanding af balkan-musik og punk. Eksempelvis afløste de Lil’ Wayne på Orange Scene i sommers og fik alle til at glemme, at sydstatsrapperen var det oprindelige hovednavn.

Programmet for Hopenhagen afsløres 15. november.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar