Nyheder

Grizzly Bear i busuheld

Grizzly Bear slapper af i de østrigske skove efter uheldet
Grizzly Bear slapper af i de østrigske skove efter uheldet

Grizzly Bear slapper af i de østrigske skove efter uheldet

Det er ikke ufarligt at være på tour i Europa. Det måtte Grizzly Bear sande i torsdags efter et show i München. Der blev både deres bus og trailer nemlig ramt, således at traileren blev ødelagt, og busmotoren brød sammen. Hvad de præcis blev ramt af, afslører bandet ikke på deres hjemmeside, men det vigtigste er også, at alle har det fint.

Desværre måtte de så bruge et par dage i Østrig og skulle have været special guests til et show i Milano med Wilco, men erstatningsbussen kom for sent, til de kunne nå det. Til gengæld hyggede Annie Clark, også kendt som St. Vincent, der er support for Grizzly Bear, sig i Østrig og klatrede i bjerge og spiste schnitzel.

Heldigvis for os her i Danmark påvirker det ikke Grizzly Bears koncert på Vega på tirsdag.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar