Nyheder

Interpol vender tilbage til form

InterpolNu indrømmer de det selv. Our Love to Admire var et svagt album. Det siger trommeslager Sam Fogarino fra Interpol i hvert fald i et interview med Paste Magazine. Mere præcist siger han, at det ikke var bandets mest sammenhængende øjeblik, og det var dér virkeligheden gik op for bandet, og de fandt ud af, hvor de var, og hvor de aldrig vil tilbage til.

Derfor er planen at reproducere lyden fra den første Interpol-plade, nyklassikeren Turn on the Bright Lights. Daniel Kessler genfandt tonen i sin oprindelige lyd ved at spille alene på et loft i et år (det lyder lidt ensomt), så der er masser af reverb på det nye album. Et album, der i øvrigt er planlagt til at udkomme på Capitol i starten af 2010.

Nå, så var Paul Banks Julian Plenti-projekt alligevel ikke nådestødet for Interpol, og vi afventer med skepsis endnu et mesterværk.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar