Nyheder

Mogwai dj’er til CPH:DOX

Mogwai på polarekspedition.
Mogwai på polarekspedition.

Mogwai på polarekspedition.

Hvis man er Mogwai-fan, er det værd at bemærke, at der er verdenspremiere på koncertfilmen “Burning” på CPH:DOX. Filmen er en sort/hvid optagelse af en Mogwai-koncert i Brooklyn og skulle ifølge pressemeddelelsen være en »innovativ film med langt flere lag, end hvad øjet umiddelbart ser«. Den vises første gang på Byens Lys lørdag den 7. november, hvor instruktøren Vincent Moon vil stå klar til at besvare spørgsmål.

Men hvis man virkelig vil have den fulde pakke, skal man vente til fredag den 13. november, hvor filmen bliver vist i DOX:CLUB. Dér spiller Stuart Braithwaite & Martin Bulloch fra Mogwai nemlig et eksklusivt DJ-set, og det koster kun 70 kr. at overvære.

Filmen udkommer i øvrigt samtidig med udgivelsen af Mogwais første live-album med titlen Special Moves. Materialet er fra samme koncert som filmens fokus.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar