Nyheder

Nyt Shearwater-album næste år

Shearwater holder sammen om det nye album.
Shearwater holder sammen om det nye album.

Shearwater holder sammen om det nye album.

Udbryderne fra Okkervil River, Shearwater, fortsætter deres sejrsgang efter sidste års fremragende Rook, der blev nævnt, som et af de albums Undertoner overså i løbet af 2008.

Næste år udgiver de nemlig deres sjette album med titelen Golden Archipelago den 15. februar. Ovre på Matadors blog kan man se en dramatisk trailer for det nye album, der antyder, at det bliver et konceptalbum, der tager udgangspunkt i Australiens historie. Musikken er voldsom og hvirvlende, hvilket lover godt for det nye album. Det er lidt som at vente på en ny Ringenes Herre-film.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar