Nyheder

Play/Rec hyrer Trust

Foto: Louise © Loah Photography
Foto: Louise © Loah Photography

Foto: Louise © Loah Photography

Nu er Play/Rec for alvor vækket til live igen. Efter udsendelsen af Marvin’s Revolt nye album, Patrolling the Heights, har de indlemmet et nyt band i folden.

Bandet er Trust, der blev dannet for lidt over et år siden, men de har allerede udgivet en 7″ single på Red Tape og endnu en 7″ skulle være på vej. Bandet består af Lars B. Laursen på trommer og Henrik W. Hald på guitar, og det er efterhånden et par erfarne herrer, der tidligere spillede i nu opløste Up in Arms, men også har sideprojekter som Chambers og Chainsaw Eaters. Stilen er mathrock, men med en sund inspiration fra heavy som Iron Maiden og lignende, hvilket giver dem en usædvanlig lyd.

Planen er, at bandet begynder at indspille i starten af 2010 med det tidligere Lack-medlem Jakob Reichert Nielsen og udgiver pladen juni 2010.

Skriv et svar