Nyheder

Spencer Krug starter nyt projekt

Spencer Krug i sit måneudstyr.
Spencer Krug i sit måneudstyr.

Spencer Krug i sit måneudstyr.

Spencer Krug, der besøgte Danmark tidligere på året med Sunset Rubdown, virker som en rastløs herre. Han er næppe typen, der vader rundt derhjemme i joggingbukser et par timer, inden han sætter sig ved arbejdsbordet. Ud over Sunset Rubdown spiller han også i Wolf Parade og Swan Lake og nu Moonface.

Det er i hvert fald kommet Tiny Mix Tapes for øre. Den 26. januar udgiver han ep’en Dreamland EP: Marimba and Shit-DrumsJagjaguwar. Ep’en bliver udgivet digitalt og som en en-sidet lp. Vinylversionen og nogle af download-versionerne vil indeholde en drømmejournal, som musikken er baseret på. Jep, Spencer er et månebarn.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar