Nyheder

Spoon på vej med nyt album

Alle andre end Spoon er oppe at køre over deres nye album. Foto: Autumn de Wilde.
Alle andre end Spoon er oppe at køre over deres nye album. Foto: Autumn de Wilde.

Alle andre end Spoon er oppe at køre over deres nye album. Foto: Autumn de Wilde.

For to år siden udgav Spoon et album med den lidt fjollede titel Ga Ga Ga Ga Ga, men det solgte nu ret godt alligevel og cementerede bandets indiefavorit-status. Nu er bandet klar med opfølgeren, der helst skulle fortsætte succesen.

Albummet kommer til at hedde Transference og udkommer 25. januar ifølge Pitchfork. Så er der også noget at glæde sig til næste år. Der er endda en trackliste, så man kan sidde og drømme om, hvordan numrene lyder:

1. Before Destruction
2. Is Love Forever?
3. The Mystery Zone
4. Who Makes Your Money
5. Written in Reverse
6. I Saw the Light
7. Trouble Comes Running
8. Goodnight Laura
9. Out Go the Lights
10. Got Nuffin
11. Nobody Gets Me But You

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar