Nyheder

Sterling udgiver tredje album og animationsvideo

Sterling i deres stiveste puds.
Sterling i deres stiveste puds.

Sterling i deres stiveste puds.

Sterlingske Tidende beretter, at Sterling er ved at være klar med deres tredje album, opfølgeren til Yndigt Land fra 2006. Bandet er dog lidt nærige med oplysninger omkring det og nøjes i første omgang med at udsende en video til sangen “Spring for dit liv”.

Videoen er instrueret af Kenneth Boris Jensen og er en herlig sag med en personlig stil, der kværner over det klassiske tema med det grå, konforme, masseproducerende, flokdyrssamfund overfor den farverige, lev-livet-fuldt-ud bohemestil. Videoen kan ses på DR’s nye tv-kanal Pirat-tv, der desværre ikke tillader at implementere videoer på andre websites. Sangen er i øvrigt en elektronisk kioskbasker, der nok skal blive luftet rigeligt i den næste tid.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar