Nyheder

The Kissaway Trail sover ikke i timen

The Kissaway TrailOdenseanske The Kissaway Trail er fornuftige nok til at bygge videre på den succes, de opnåede med deres debutalbum med positive anmeldelser i både den danske og engelske presse og supportjob for Editors.

Den 1. marts udsender de nemlig deres andet studiealbum med titlen Sleep Mountain. Det er mixet af Peter Katis, der bl.a. også har arbejdet sammen med The National, Interpol og The Twilight Sad. Indtil videre er der ikke så meget mere nyt om albummet. Den 8-10. december varmer de op for White Lies i Storbritannien, og så håber vi, de har tid til at afsløre flere detaljer derefter.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar