Nyheder

The Late Parade spiller in store-koncert på Nørrebro

Storladen, men alligevel indadvendt indierock. Er det dig? Så har du nok fordel af at transportere dine ører ind i Stereo Studio på Nørrebro på lørdag den 21. november.

Der spiller The Late Parade nemlig en minikoncert kvit og frit i butikken. Bandet er lige hjemvendt fra fire koncerter i Japan og promoverer i øjeblikket deres debutplade, In Chase of Red Beads, i Danmark. Således skal de spille på Gimle i Roskilde i aften, Templet i Lyngby fredag, og så hele to koncerter lørdag. Foruden den i Stereo Studio slutter de deres tour af på Rust lørdag aften.

Vi tager lige videoen til “We Will Walk Straight Through This Wall” som appetitvækker:


We Will Walk Straight Through This Wall

The Late Parade | MySpace Video

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger