Konkurrencer

Velkommen, første søndag i advent

Skrevet af Redaktionen

Undertoner inviterer til adventshygge med gaveleg. Æbleskiver og gløgg må du selv klare.

Der er nu ikke noget som rustik julehygge, der spreder lys og varme.

Der er nu ikke noget som en rustik adventskrans, der kan sprede lys og varme.

På trods af de magre tider i pladebranchen er det igen i år lykkedes Undertoner at skrabe lidt plader sammen, så vi kan gøre den kolde vintertid lidt ekstra varm for vores læsere. Derfor skyder vi også igen i år gang i en adventskonkurrence, så alle gaverne ikke havner i skødet på dine forkælede småsøskende. Næh, denne jul bliver der også lidt til dig. Måske.

For som altid skal du lige svare på et spørgsmål, før du kan starte fingerkrydseriet i håbet om at blive den heldige ejer af en lille cd-pakke med blandet guf. Du skal som altid finde det rigtige svar blandt det nedenstående spørgsmåls tre muligheder, og inden første søndag i advent når de 24 klokkeslag, altså senest søndag d. 29. november kl. 24, skal du have indsendt dit svar, så vi kan trække lod blandt de dygtige og sende det udsultede rensdyr mod posthuset med din pakke.

Tak for din nysgerrighed. Nissen har snuppet pakken og er på vej til vores vinder.

Skriv et svar