Nyheder

Deltag i Play/Recs julekalender

Adam McCormack skal ikke kigge langt efter juleånden.
Adam McCormack skal ikke kigge langt efter juleånden.

Adam McCormack skal ikke kigge langt efter juleånden.

Roskilde Festivalen og Undertoner er ikke de eneste, der kører musikrelateret jule/adventskalender i december. Ovre hos Play/Rec offentliggører de en sang om dagen med den herboende irer Adam McCormack.

Sangene er demoversioner af nogle sange, der egentlig skulle være udgivet med Imagine I Had Hands som backup, men indspilningerne lød ikke som McCormack havde intenderet dem, og i mellemtiden havde Play/Rec forelsket sig i demo-versionerne. Desværre blev de ved en fejltagelse slettet, men nu er de blevet samlet op fra internettet og venner, og der er sjovt nok 24 sange optaget fra 2006 til 2009. Derfor bliver der nu udgivet en sang om dagen på Play/Recs myspace, og når der er offentliggjort seks sange, bliver de samlet på en digital ep, der kun koster 10 kr. stykket.

Og for at holde juleånden i live, har Play/Rec også valgt at nedsætte priserne på alle formater, og enhver vinyl- og cd-ordre i december får tilmed Play/Recs 5 års jubilæums-cd Five Years med i købet. Så kan man da mærke, at det er jul.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar