Nyheder

Four Tet spiller på Loppen

En måned efter juleaften udsender Kieran Hebden sit næste album under navnet Four Tet, There Is Love in You. Den plade går vi her på redaktionen og glæder os til – og nu viser det sig, at vi, når vi er færdig med at glæde os, og spændingen er forløst, kan begynde at glæde os på ny.

8. april er Loppen på Christiania nemlig stedet at være, hvis man ellers gerne vil være det sted, hvor Kieran Hebden spiller. Og det vil man med al sandsynlighed gerne, hvis man ved, hvor medrivende Hebdens koncerter kan være. Hans Roskilde 2005-show er eksempelvis gået over i historien som en af den slags magiske aftener, hvor selv kropsforskrækkede hvide mænd danser igennem.

Og tja, hmm, bum-bum, så er der ikke så meget andet at gøre end at begynde at glæde sig til at glæde sig. Ventetiden kan man eventuelt fordrive med den i England svært hypede Joy Orbisons remix af “Love Cry”, der er singleforløber for There Is Love in You.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

1 kommentar

Skriv et svar

boeger