Nyheder

Fredagsvideo: Bullion: “God Only Knows”

Så! Vågn op! Nu starter vi lige med lidt morgengymnastik. Op at stå!

Den her video er tilsyneladende fra et eller andet fucked up børneprogram, hvor børn skal lære yoga. Det gør de selvfølgelig på en kulisse-farm. Nummeret er et remix af The Beach Boys’ klassiker “God Only Knows” og er lavet af Bullion, som er en talentfuld producer fra London, men ellers kan jeg ikke finde meget info om ham.

Det er også lige meget, her gælder det om motion. Bevæg noget!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger