Nyheder

Fredagsvideo: We Are Wolves: “Holding Hands”

Her lige inden jul, skal vi sgu have noget straight rock.

Ok, måske er den canadiske trio We Are Wolves normalt ikke så straight rockede pga. deres kraftige flirt med electro, men på det her nummer, “Holding Hands”, lyder de mest som et løssluppent garagerockband. I oktober udgav de deres tredje fuldlængdealbum, Invisible Violence, og det er det album, sangen her er fra.

Og så følger der meget passende en bekymringsløs video med om to børn, der er på nippet til at blive teenagere og møde det åh så forfærdelige syndefald, som alle tekster handlede om i dansk i folkeskolen. Men her er der stadig ingen fare på færde, og de kan fyre kinesere af og tømme puder, som de har lyst.

God weekend!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar