Nyheder

Undertoners december

Mugison varmede i december. Foto: Tania Gibson, Liveshot.dk
Skrevet af Redaktionen
Mugison varmede i december. Foto: Tania Gibson, Liveshot.dk

Mugison varmede i december. Foto: Tania Gibson, Liveshot.dk

Så er året ved at være omme. Sneen er faldet kraftigere end nogensinde, og det er paradoksalt, at december er koldere end sædvanligt i en måned, hvor verdens ledere har diskuteret fremtidens klima. Måske var det det, der overbeviste verdenslederne om, at der nok ikke er et problem, siden de ikke fik forhandlet en seriøs aftale på plads. Nå, det her skal ikke være et politisk debatindlæg. Undertoner har haft et travlt år med masser af anmeldelser, artikler og ikke mindst lanceringen af vores nye design.

Det blev ikke til så mange koncerter i december, men Anna Møller var da lige ude at lufte ørerne til The Strokes-forsangeren Julian Casablancas solo, New Water Night, og ikke mindst den gale islænding Mugison, der som altid er en liveoplevelse værd.

Det var også denne her måned, Marvins Revolt anbefalede musik med nogle af deres mange tourkammerater. Og selv om Brian Ravnholt Jepsen ikke var så begejstret for deres nye album, Patrolling the Heights, så kan vi da godt afsløre, at der er nogen på redaktionen, der er uenige. Men vi har tilgivet Brian.

Det var også den her måned, vi fik skriblet lidt om bluesrockerne The Black Keys’ hiphop-projekt Blakroc, droneheltene Fuck Buttons nye rumfarts-rave, Daniel Johnstons nye, skramlede eventyr, det seneste Constellation-fix leveret af Do Make Say Think, en ny plade med Kent, hvor de har rodet sig længere ud i electrorocken, Martha Wainwrights hyldest til en af hendes åbenlyse inspirationskilder, Edith Piaf, blog-kulturens seneste hype, Real Estate, der besøger København til foråret, og ikke mindst den nye ep fra Animal Collective. Et band, der startede året med et brag og afslutter det med et knald.

Vi glæder os til at præsentere jer for Undertoners favoritter fra året 2009 i den obligatoriske årsliste, der kommer i januar, og her fylder vi også på med en række anbefalinger, som vi ikke fik skrevet om i årets løb.

Biss dann!

Skriv et svar