Konkurrencer

Vind ep med Jacob Faurholts nye projekt

Jacob Faurholt har droppet Sweetie Pie Wilbur. Eller i hvert fald dele af dem og skabt et nyt band. Det hedder Why Write? Vind ep’en lige her…

Foto: Þórdís Magnea Jónsdóttir

Foto: Þórdís Magnea Jónsdóttir

Århusianske Jacob Faurholt er gået band. Normalt går musikere solo, men Faurholt er åbenbart af en usædvanlig natur, der gør tingene lidt bagvendt.

Han har dog tidligere haft bandet Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur, og det er dele af dette band samt backup af bl.a. Esther Maria, der udgør det nye band Why Write?. Indtil videre har de kun udgivet en ep, men den virker lovende for et fuldlængde-album ifølge Mads Simon Hestbechs anmeldelse af pladen, hvor han bl.a. skrev: »Den fem numre stærke og godt 13 minutter lange ep byder på en del mere guitarstøj, end man måske kunne forvente, men ikke uden at man stadig kan ænse den drømmende melankoli, jeg sporer i Faurholts tidligere projekter«.

Nu har Faurholt været så venlig at udlodde fire eksemplarer af disse ep’er i samarbejde med Undertoner til fire af jer, der kan svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest 16. december.

Tak for interessen. Vi har fundet vinderne.

Skriv et svar