Nyheder

Black Thought og Danger Mouse i samarbejde

For en del år siden var der rygter om et samarbejde mellem Black Thought fra The Roots og Danger Mouse, men det er jo tydeligt for enhver, at Danger Mouse har temmelig travlt med alskens projekter som producer og samarbejdspartner, eksempelvis sidste år samarbejdet med Sparklehorse og David Lynch, og Broken Bells med James Mercer. Black Thought har også travlt med The Roots, der har udskudt udgivelsen af deres nye plade til senere i år, og spiller som live-band i The Jimmy Fallon Show.

Men ifølge en nytårshilsen fra Black Thought fundet hos Prefix Mag, så er projektet stadig i live med arbejdstitlen Dangerous Thoughts, så nu glæder vi os da bare til at høre mere og få pladen i hånden.

Black Thought from Strictly Fitteds on Vimeo.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar