Nyheder

Czars-sanger solo med Midlake

The Czars er gået fra hinanden, fordi de efterhånden hadede hinanden og var fyldt op med alkohol og kokain. Det fortæller den tidligere forsanger John Grant i det seneste nummer af Mojo Magazine.

Men han er heldigvis blevet reddet af Midlake, og de har fungeret backingband til hans første solo-plade, der minsandten er en hyldest til Dronning Margrethe. Albummet hedder i hvert fald Queen of Denmark. Pladen er inspireret af 70’er-rock som Supertramp, John Denver, Journey og Abba, da Midlake havde masser af den slags i huset. Hvordan det lyder, kan du få en lille smagsprøve på her med nummeret “I Wanna Go to Marz”, og så må du ellers vente på, at albummet udkommer sidst i marts.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar