Nyheder

Fredagsvideo: Pictureplane: Cyclical Cyclical (Atlantis)

Hvem husker ikke Bitten & Trolds fantastiske performance i Casper og Mandrilaftalen tilbage i 1999, der velfortjent vandt dem en hat af mug?

For de af jer, der har savnet Bitten & Trold, er der godt nyt. De optræder nu under det lidt mere anonyme Pictureplane, men stilen er ikke til at tage fejl af i dette fantastiske nummer med titlen “Cyclical Cyclical (Atlantis)”. Nyd det!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger