Nyheder

Fredagsvideo: Theophilus London: “Humdrum Town”

Så skal vi have noget hiphop til at skyde weekenden i gang.

Theophilus London kommer fra hiphoppens fødested, New York, men det betyder så langt fra, at han rider på klassikernes bølgeskum. Næ, han bevæger sig langt mere frit ift. genrerne, og på singlen “Humdrum Town” lader han melankolsk electronica og ravesynth drive nummerets dansable energi. Indtil videre har han kun udgivet mixtapes, men singlen er forhåbentlig forløber for et fuldlængde-album. Det er i hvert fald et fængende nummer.

God weekend!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger