Nyheder

Hot shots remixer Liars

Ægte rockstarz tyller frugt i sig.
Ægte rockstarz tyller frugt i sig.

Ægte rockstarz tyller frugt i sig.

Liars er jo på vej med deres femte album, Sisterworld, som vi allerede skrev om sidste år. Et album, der skal følge op på det selvbetitlede genremix, som viste Liars fra en mere tilgængelig side.

Nu forlyder det fra Tiny Mix Tapes, at der følger en bonusdisc med den nye plade, hvor nogle alternative stjerner remixer numrene. Det bliver Thom Yorke, Tunde Adebimpe (TV On The Radio), Bradford Cox (Deerhunter, Atlas Sound), The Melvins, Alan Vega (Suicide) og Blonde Redhead. En fornem forsamling, må man sige. Man kan i øvrigt også downloade nummeret “Scissor” gratis på albummets hjemmeside. Her har Angus taget sin lighed med en ung Nick Cave alvorligt og leverer en gotisk ballade, inden de begynder at rocke. Albummet udkommer 8. marts.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar