Nyheder

Ny rockklub i Aalborg

Murder tager deres langvarige bryllupsrejse forbi Aalborg.
Murder tager deres langvarige bryllupsrejse forbi Aalborg.

Murder tager deres langvarige bryllupsrejse forbi Aalborg.

Da jeg var teenager i Aalborg, var Huset i Hasserisgade stedet, man tog hen for at se Pierre Dørge’s New Jungle Orchestra o.lign. Dengang var jeg lidt for kontrær til at være så kulturel, men nu åbner huset op for kontrære teenagere som mig. De åbner nemlig en ny klub, der kommer til at hedde Klub Husfred.

Formålet med klubben er at præsentere »…den del af undergrunden, hvor stilarterne mødes på kryds og tværs, og hvor der eksperimenteres på livet løs«, fortæller koncertansvarlig i Huset, Michael Marino i en pressemeddelelse. Derfor kan Aalborg glæde sig til kommende koncerter med bl.a. Murder, Mouritz/Hørslev Projektet og Er De Sjældne. Koncertprogrammet for foråret ser sådan ud:

12/2: Bög + Le Cul
19/2: Kaspar Vig, Per Worm og Butzback
26/2: MC Hansen Band
6/3: Secret Oyster
12/3: De Efterladte
19/3: Ditbandmitband
7/4: Murder
16/4: Skvulp
23/4: Mouritz/Hørslev Projektet
7/5: Er De Sjældne

Skriv et svar