Nyheder

Nyt Joanna Newsom-album i februar

Joanna Newsom_have_one_on_meNu er det endelig blevet bekræftet! Joanna Newsom sender nyt album på gaden 23. februar. Rygterne har svirret siden før jul, men det er først nu, det endelig er blevet bekræftet. Det startede med, at Drag City postede den simple tegneserie her til højre, hvilket jo kraftigt indikerer en udgivelsesdato og titel. Senere bekræftede Newsoms australske pladeselskab Spunk så, at ja, den nydelige, unge dame udgiver et album den 23. februar, og det kommer til at hedde Have One on Me.

Hendes forrige album fra 2006, Ys, var et formidabelt og imponerende progfolk-mesterværk, der da også fortjent strøg til tops på Undertoners årsliste. Om hun har tænkt sig at fortsætte stilen fra det album, eller om hun har helt nye, vanvittige ideer, er der ingen afsløringer af endnu. Men jeg tager vist ikke munden for fuld, når jeg siger, at vi er et par stykker, der glæder os.

1 kommentar

Skriv et svar