Nyheder

Serena-Maneesh klar med plade i b-mol

Skrevet af Mikkel Arre

Da norske Serena-Maneesh for et lille år siden udsendte singlen Montrose Cadaveric, lød Undertoners dom, at der var tale om et “godt, men ikke særligt mindeværdigt” værk. serena - cover_nytDa Emil Nikolaisen & co. i 2006 udgav det selvbetitlede debutalbum, var vi helt anderledes begejstrede – ja, faktisk så overvældede, at vi ikke kan sige os fri for at være rimelig meget oppe at køre, hver gang vi bladrer i redaktionens fælles kalender.

På det kalenderblad, hvor d. 22. marts befinder sig, står der nemlig, at Serena-Maneeshs andet album udkommer. Det har fået titlen S-M 2: Abyss in B Minor og er resultatet af en ganske lang arbejdsproces. Først indspillede bandet ifølge pladeselskabet 4AD’s pressemateriale de otte numre i en stor fjeldgrotte (sic!) uden for Oslo, hvorefter der blev brugt mere end 60 arbejdsdage på at mixe de lidt mindre 40 minutters musik, der er endt på albummet.

4AD har lagt en version af åbningsnummeret “Ayisha Abyss” ud til download, og det lyder bestemt også, som om der er en del spor i brug. Lyt selv, når du har kastet et blik på tracklisten:

1. Ayisha Abyss
2. I Just Want to See Your Face
3. Reprobate!
4. Melody For Jaana
5. Blow Yr Brains In The Mourning Rain
6. Honeyjinx
7. D.I.W.S.W.T.T.D.
8. Magdalena (Symphony #8)

Lyt til “Ayisha Abyss (Edit)”:
[audio:http://4ad.com/audio/serenamaneesh/ayishaabyss.mp3]

Skriv et svar