Nyheder

Serena-Maneesh til Roskilde Festival

To af de smukke mennesker i Serena-Maneesh. Foto: Ghostkamera.
To af de smukke mennesker i Serena-Maneesh. Foto: Ghostkamera.

To af de smukke mennesker i Serena-Maneesh. Foto: Ghostkamera.

Efter den chokerende nyhed om Jay Reatards død, er det vist på sin plads med en god nyhed. Roskilde Festival har nemlig hyret norske Serena-Maneesh til at spille på årets festival.

Som nævnt tidligere udsender bandet opfølgeren til deres meget roste debut den 22. marts, og den kommer til at hedde S-M 2: Abyss in B Minor. En titel, der referer til deres opsamling af tidligt materiale. Men pladen skulle godt nok være helt og aldeles nyt materiale, og da Serena-Maneesh er kendt som et energisk liveband, er der god grund til at glæde sig til sommerens koncert.

Derudover er amerikanske Valient Thorr, der spiller klassisk heavy, og islandske Sólstafir, der svømmer i postmetal-genren, blevet offentliggjort.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar