Nyheder

Stream Eels’ nye album på Myspace

Eels_EMark Everett, der bedst kendes som E og sangskriver i Eels, har alle dage sunget om livets skyggesider, men har derfra også en vis portion sort humor. Det har ikke ændret sig væsentligt, siden han brød igennem midt i 90’ernes postgrunge-musikmiljø med sit debutalbum med sange som “Novocaine for the Soul” og “Susan’s House”.

I dag er endnu et album udkommet med titlen End Times, og det er ifølge Jonathan Heldorf et af hans mørkeste albums, der bearbejder bruddet fra en kæreste. Nu kan du streame hele albummet på Myspace og således selv høre mismodet i fuld udfoldelse. Godmorgen mandag!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar