Nyheder

Stream nyt Vampire Weekend-album

Vampire Weekend_ContraSom nævnt for lang tid siden så er Vampire Weekend klar med opfølgeren til deres roste debut. Pladen hedder Contra og udkommer 11. januar, men allerede nu kan man streame albummet på bandets Myspace.

Vampire Weekends markedsføring for albummet har mindet meget om Animal Collectives for Merriweather Post Pavillion med mystiske reklamer med coveret uden forklaring, inden sagens rette sammenhæng blev forklaret. Og nu udkommer albummet også i starten af januar, hvor anmelderne er utålmodige efter at være de første, der udråber årets album. Tiden vil vise, om de får lige så stor succes med deres plan som Animal Collective. Men jeg tvivler.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger