Nyheder

Yeasayer udgiver ny single til gratis download

Et af årets mest ventede albums her på redaktionen, er Yeasayers Odd Blood. Videoen til den første single, “Ambling Alp”, satte de forventninger højt i vejret, og der er god grund til at glæde sig til albummet udkommer 9. februar og koncerten 8. marts på Vega.

Nu har bandet frigivet endnu en single, “O.N.E.”, som kan downloades frit og kvit fra deres hjemmeside. Eller næsten i hvert fald. Det koster lige en e-mail-adresse. Det er et herligt nummer med en positiv, elektronisk 90’er-produktion. Endnu et klart bevis på, at de har bevæget sig i en mere dansabel retning.

Den kan også fås lige her:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar