Nyheder

Cap’n’Jazz bliver genforenet

capnjazzJeg skal love for at genforeningerne bliver mere og mere obskure og overraskende. Nu fortæller Tiny Mix Tapes, at Cap’n’Jazz bliver genforenet.

Cap’n’Jazz var en af de helt store emo-pionererer, der startede helt tilbage i slut-80’erne, og gik hver til sit i 1995, men begyndte en masse nye bands som American Football, Make Believe, The Promise Ring og Joan of Arc. Faktisk har bandet været gendannet før under navnet Owls. Tidligere i år spillede de dog sammen under navnet Cap’n’Jazz i forbindelse med en Joan of Arc-koncert, men nu har de altså tænkt sig at tage på tour. Om den kommer forbi Danmark er endnu uvist.

Desuden genudgiver Jade Tree Analphabetapolothology, der er en opsamling af deres samlede indspilninger, på vinyl for første gang. Udgaven skulle være en deluxe gatefold med bonusmateriale, nye billeder og covernoter af Tim Kinsella.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

6 kommentarer

 • Det her er sgu støre end american football.

  Det kan faktisk ikke blive større.

  Desværre kommer denne turne ikke forbi Danmark, men vi er da nogle stykker der skal til tyskland og se dem.

 • Hej Krea :)

  En booker ved navn Bjoern (http://www.underthestars.de/) laver touren.

  Da jeg så det skrev jeg selvfølgelig til ham med gevuns, for at høre om det var muligt med et kbh show.

  Desværre mente han ikke det var muligt ):

  Jeg kan ikke de konkrete datoer dog, tror heller ikke de er booket endnu, men et kbh show er vist nok udelukket.

 • WOOOOOW! Det havde jeg ikke set. Jeg er satme også på spring, hvis I er en flok, der tager afsted.

Skriv et svar