Artikler

Foto-reportage: Real Estate + Pinkunoizu, 03.02.10, Lades Kælder, København

Skrevet af Camilla Grausen

New Jersey-bandet Real Estate varmede Lades Kælder op en iskold vinteraften. Undertoners fotograf var til stede og forevigede kvartettens første koncert i Danmark.

Amerikanske Real Estate spillede tilbagelænede sommermelodier indenfor på Lades Kælder, mens sne og frost regerede udenfor. Lades havde gjort sig et vaskeægte scoop ved at booke den grundigt hypede New Jersey-kvartet, og onsdag aften lagde de vejen forbi den lille scene i kælderen, inden touren tager dem videre gennem Europa til bl.a. Berlin, Prag, Paris og Lissabon. Sidste år udkom bandets selvbetitlede album, som Undertoners anmelder roste med fem flotte U’er. Til aftenens koncert var Undertoners udsendte fotograf, Mathias Laurvig, på pletten for at forevige Real Estates første optræden i Danmark.

Opvarmningen blev leveret af det nye danske band Pinkunoizu.

Fotos: Mathias Laurvig, LiveShot.dk

Om skribenten

Camilla Grausen

Koncertredaktør og skribent
camilla@undertoner.dk
 

Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner siden 2003, hvor jeg anmelder og skriver nyheder, men er især aktiv som koncertredaktør siden 2007 og står for alt, hvad der vedrører koncertanmeldelser. Jeg er derudover cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar