Nyheder

Fredagsvideo: Casiokids: “En Vill Hest”

Dans, indiedreng, dans!

Det er åbenbart hvad norske indiedrenge gør, når de er alene hjemme om aftenen og spiser morgenmad foran tv’et. Ind foran spejlet og lege Jane Fonda. Det er Casiokids, der byder deres dansable beats til i sangen “En Vill Hest”, som man nu kan få på en opsamling af deres singler, der hedder Topp stemning på lokal bar. Og i øvrigt kan man også se dem på Roskilde Festival til sommer.

Indtil da: dans, indiedreng, dans!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar