Nyheder

Fredagsvideo: Cold Cave: “Life Magazine”

Savner du firserne? Kold krig, goth og eyeliner? Så er Cold Cave et godt bud.

Dette electro-pop-enmandsprojekt elsker lyden af Human League og New Order (og let’s face it, det gør de fleste vel), hvorfor Wesley Eisold (manden bag) har skrevet en række sange, der rådyrker stilen. I år udkom albummet Love Comes Close, og det er herfra feststarteren “Life Magazine” kommer fra.

I videoen optræder Marti Domination, som foruden at pryde coveret på Cold Caves album, også har optrådt i Matthew Barneys kunstfilm “Cremaster 1”. Der er dømt benhård dekadence. Pas på jer selv i weekenden.

P.S. Cold Cave spiller på Rust den 19. maj.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar