Nyheder

Fredagsvideo: Hockey: “Song Away”

Dagens fredagsvideo er ikke specielt original eller sjov. Sangen er heller ikke nogen åbenbaring.

Men det er en god sang. Den er let og fængende og har en positiv energi. Den minder mig om Talking Heads, og Hockey, som bandet hedder, har da også været i studiet med Jerry Harrison, men det er dog ikke ham, der har produceret deres album, Mind Chaos, fra sidste år, hvor “Song Away” her er fra.

Den vigtigste grund til, at jeg kan lide den her video, er nok i virkeligheden, at der er sol i den, og den giver mig forårsfornemmelser. Den slags savner jeg, og da jeg ifølge DMI ikke får mit ønske opfyldt indenfor de næste par uger, trøster jeg mig med “Song Away”. Det kunne I andre jo også gøre.

God weekend!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger