Nyheder

Fredagsvideo: The Soft Pack: “C’Mon”

Nogle gange skal sådan en fredag bare bruges på at samle en flok venner, nogle øl, smække fødderne op på bordet og noget ufortyndet rock’n’roll på stereoen.

Så kan The Soft Packs (tidligere The Muslims) nye single “C’Mon” jo sagtens blive fyret af lige dér. De spillede en festlig koncert på sidste års Roskilde Festival, og nu har de lige udgivet deres selvbetitlede fuldlængde-debut-album, hvorpå “C’Mon” er det første nummer. En herlig no bullshit, skramlet pop-sang.

Drik forsvarligt!

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar