Nyheder

Hør ny Joanna Newsom-sang “Kingfisher”

Joanna_Newsom Have ONe on meSom vi nævnte for noget tid siden, så er Joanna Newsom jo på vej med et nyt album. Faktisk er der ikke så længe til, da det udkommer 23. februar. Siden da er der blevet frigivet et par sange, “81” og “Good Intentions Paving Company”, og nu kan man høre det seneste nummer, den ni-minutter lange “Kingfisher”, på Drag Citys hjemmeside. Det er et meget smukt nummer, og forventningerne til det nye album stiger yderligere. Det skal dog siges, at jeg havde problemer med at afspille nummeret i Firefox, men ikke i Google Chrome.

Derudover er det også for noget tid siden blevet afsløret, at Have One on Me bliver et triple-album, og nu kan man se tracklisten til dette monstrum:

1. Easy 6:04
2. Have One On Me 11:02
3. ’81 3:52
4. Good Intentions Paving Company 7:02
5. No Provenance 6:25
6. Baby Birch 9:30
7. On A Good Day 1:49
8. You and Me, Bess 7:13
9. In California 8:42
10. Jackrabbits 4:23
11. Go Long 8:03
12. Occident 5:31
13. Soft As Chalk 6:29
14. Esme 7:56
15. Autumn 8:02
16. Ribbon Bows 6:11
17. Kingfisher 9:11
18. Does Not Suffice 6:45

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar