Nyheder

Japandroids kommer til Roskilde Festival

Foto: Leigh Righton
Så er der snobrød! Foto: Leigh Righton

Så er der snobrød! Foto: Leigh Righton

Ja, det er nok ikke helt i overenstemmelse med Roskilde Festival, der tidligere i aften afslørede tre nye navne til festivalen, The Temper Trap, Electrojuice og FM Belfast, men Japandroids fortalte i aften, at de spiller på festivalen til sommer.

Den energiske duo fyrede deres debutalbum af live på Loppen her til aften og kom til at afsløre, at de vender tilbage til sommer til Roskilde Festival. En dejlig nyhed for de, der ikke fik set dem i går i Århus eller i aften, da bandet lød fuldstændig som på plade: Raslende rastløse, larmende og energiske. De spillede endda også et par nye numre, så der er allerede en plade nr. to på vej. Bandet var i øvrigt utrolig positive anlagte og var glade for den store opbakning og for Loppen som spillested. Der var muligvis lidt for meget bas i starten af settet, men de to canadiere fyrede den virkelig af og udviste stor spilleglæde. En sikker booking fra Roskilde Festival der i Japandroids nok skal få en god koncertoplevelse.

Skriv et svar