Nyheder

Jim O’Rourke hylder Burt Bacharach

Det er på mange måder et smukt match. Jim O’Rourke, producer, ex-Sonic Youth-medlem, tidligere Gastr del Sol og generelt fantastisk musiker, der laver spændende spor, hvorend han træder, laver en hyldest til en af de helt store sangskriver- og producerhelte fra 60’erne, Burt Bacharach.

Tiny Mix Tapes fortæller, at albummet hedder All Kinds of People – Love Burt Bacharach – og udkommer på japanske ADWR 7. april. Hvad der er endnu bedre, er, at O’Rourke får hjælp på albummet af bl.a. Thurston Moore (Sonic Youth), Yoshimi (OOIOO, Boredoms) og Glenn Kotche (Wilco).

Her er de udvalgte numre, og jeg synes jo nok, at “What’s New Pussycat?” mangler:

1. Close To You by Haruomi Hosono
2. Always Something There To Remind Me by Thurston Moore
3. Anonymous Phone Call by Jim O’Rourke
4. After The Fox by Akira Sakata, Masaya Nakahara
5. You’ll Never Get To Heaven by Aoyama Youiti
6. Do You Know The Way To San Jose by Kahimi Karie
7. Don’t Make Me Over by Kosaka Tadashi, Jim O’Rourke
8. Raindrops Keep Fallin’ On My Head by Koike Mitsuko
9. I Say A Little Prayer by Yoshimi
10. Trains And Boats And Planes by Jim O’Rourke
11. Walk On By by Donna Taylor

Vi tager lige en af originalerne:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar