Nyheder

Manual drukner i lys på april-album

Skrevet af Mikkel Arre

Der er efterhånden gået tæt på fem år, siden Jonas Munk alias Manual udsendte albummet Azure Vista.manual - d i l Siden da har han udsendt to ambientplader (herunder den strålende Bajamar), udgivet en opsamlingsplade, syret ud i bandet Causa Sui og produceret for andre (f.eks. de unge shoegazer-himmelstormere Dorias Baracca) – men en tilbagevenden til det karakteristiske drømmepoppede electronica-udtryk på Azure Vista og hans tidligere soloplader har ladet vente på sig. I hvert fald indtil nu.

19. april er ventetiden nemlig ovre. Her udkommer albummet Drowned in Light, der er Munks første på det engelske selskab Make Mine Music, der også rummer fine navne som Piano Magic og Library Tapes.

Tracklisten afslører, at der er en del flere numre end på de foregående Manual-plader – og nedenfor kan du høre et af numrene fra den nye plade.

1. Warm Circuits
2. Afterimages
3. Biarritz
4. Phainomenon
5. Drowned in Light
6. Empty Inside
7. Pulsations
8. Morning Glass 1982
9. Slow
10. Blood Run
11. Sabishisa
12. Issa

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar