Nyheder

Marvins Revolt stopper

Foto: Lasse Høgh
Foto: Lasse Høgh

Foto: Lasse Høgh

Det er trist at skrive det, men Marvins Revolt har besluttet sig for at stoppe på ubestemt tid, og bandet er usikre på, om de nogensinde vil spille sammen igen. Beslutningen er taget i fællesskab ifølge udmeldingen på deres Myspace. De har simpelthen mistet lysten til at skabe musik sammen, toure og indspille musik og har derfor valgt at stoppe.

Det er kun endnu mere ærgeligt, da de lige har udgivet en af 2009’s bedste plader, Patrolling the Heights. Bandet havde desuden også vist sine uovertrufne evner som liveband i december på Lades Kælder.  Nogle evner som Japan blev de sidste til at opleve. Forhåbentlig vil en pause give dem nye kræfter og inspiration.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

2 kommentarer

  • I sandhed en trist nyhed. Hvis ikke de finder sammen igen, må vi jo håbe på nogle nye projekter med de forskellige medlemmer.

  • Martin spiller allerede i Rising.

    Forhåbentlig hører vi også fra de andre to i anden sammenhæng.

Skriv et svar