Nyheder

Murs og 9th Wonder udgiver nyt album

murs_9thwonderEn af de mest kvalitativt sikre hiphop-duoer, Murs og 9th Wonder, har planer om at udgive nyt album. Det har Prefix Mag læst på Murs Twitter.

Det bliver i så fald det fjerde album fra duoen, hvor især det første, Murs 3:16: The 9th Edition, er en lille klassiker. Generelt er Murs en travl herre. I 2008 udgav han den fremragende Murs for President, og sidste år udkom det tredje album med Felt, som er et samarbejde med Slug, der til denne plade havde Aesop Rock som producer. Det er vist unødvendigt at nævne, at det er et solidt album.

Nå, men tilbage til det nye album med 9th Wonder, så er der ingen titel endnu, men albummet udkommer i hvert fald 30. marts, så spændingen er sat i vejret.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar