Nyheder

Releasedato for Broken Social Scenes nye album

Broken Social Scene øver i et kosteskab.
Broken Social Scene øver i et kosteskab.

Broken Social Scene øver i et kosteskab.

Nu er det over et halvt år siden, at vi her på Undertoner kunne fortælle, at Broken Social Scene var gået i studiet for at indspille en ny plade. Nu begynder der så endelig at vise sig resultater, har Tiny Mix Tapes opdaget.

Arts & Crafts hjemmeside har de nemlig annonceret, at albummet, der er produceret af Tortoises John McEntire, udkommer 4. maj. En titel har de endnu ikke fundet på, men de har jo altså også lige nogle måneder at løbe på. Når vi engang kommer så langt, tager bandet også på en kort Europa-tur, dog uden datoer i Danmark. Det nemmeste er vist at tage til London eller Köln, hvis man er meget Broken Social Scene-syg.

Her er datoerne til deres mini-tour:
13/5 Brixton Academy (m. Pavement), London
14/5 All Tomorrow’s Parties, Minehead
17/5 Heaven, London
18/5 Melkweg, Amsterdam
19/5 Burgerhaus Stollwerck, Köln
21/5 La Maroquinerie, Paris

Skriv et svar