Nyheder

Roky Erickson i en legetøjsforretning

roky ericksonFor et stykke tid siden blev det offentliggjort, at det gamle syrehoved Roky Erickson, der spillede i legendariske 13th Floor Elevators, som ofte bliver regnet for verdens første psykedeliske band, ville udgive et nyt album med Okkervil River som backingband. Pladen kommer til at hedde True Love Cast Out All Evil og kommer på gaden 20. april.

Nu har Anti- afsløret coveret til pladen (som kan ses til højre), og en trackliste er også blevet tilgængelig:

1. Devotional Number One
2. Ain’t Blues Too Sad
3. Goodbye Sweet Dreams
4. Be and Bring Me Home
5. Bring Back the Past
6. Please Judge
7. John Lawman
8. True Love Cast Out All Evil
9. Forever
10. Think Of As One
11. Birds’d Crash
12. God Is Everywhere

Desuden linker de også til en video med Roky, der bliver imponeret over udbuddet i en legetøjsforretning i Austin, Texas. Den kan ses lige her:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

2 kommentarer

Skriv et svar